Start jouw bedrijf in Buitenvaart

30 juli '24

Een nieuw buurtje wordt pas echt compleet met goede voorzieningen. Droom jij van een eigen bedrijf op een prachtige locatie? Dit is jouw kans! In Buitenvaart in Alkmaar komen twee bedrijfsruimtes te koop. Dankzij de unieke ligging aan het Noordhollandsch Kanaal biedt deze plek veel potentie. Grijp je kans om te ondernemen in deze kersverse nieuwe buurt. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw ondernemersdroom waar.

image alt

Ruimte A: perfecte locatie voor koffie, lunch of diner

Ruimte A in De Kade is perfect geschikt voor dag- en avond horeca, inclusief een schitterend terras aan het water waar gasten kunnen genieten van een prachtige omgeving en de gezellige sfeer van langsvarende bootjes. De ideale locatie om bijvoorbeeld een koffiebar, lunchroom of restaurant te beginnen.

image alt

Ruimte B: commerciële dienstverlening of zorg

Ruimte B in De Sluis biedt een veelzijdige ruimte voor zowel zorg als commerciƫle diensten. Hierbij kun je denken aan maatschappelijke voorzieningen zoals o.a. medische zorg, cultuur of welzijnswerk. Voorbeelden van commerciƫle diensten zijn bijvoorbeeld een administratiekantoor, adviesbureau of andere zakelijke diensten. Hier heb je alle mogelijkheden om jouw bedrijf te starten.

Meer weten over de bedrijfsruimtes?

Lijkt het je leuk om je als ondernemer te vestigen in Buitenvaart? Lees dan verder op de pagina 'Ondernemen' voor meer informatie en neem contact op met Mitchel Macken, asset manager BPD (Bouwfonds Property Development), om de mogelijkheden te bespreken.

Ondernemen in Buitenvaart
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Eigen bedrijf starten in Buitenvaart? Bedrijfsruimtes te koop