In het zonnetje: appartement M - De Sluis

24 juli '24

Op zoek naar een comfortabel appartement met twee slaapkamers, op een prachtige locatie en inclusief een eigen parkeerplaats? Dan is een 3-kamerappartement in Buitenvaart perfect voor jullie! Hier komt het beste van twee werelden samen. Geniet van de rust dankzij de unieke ligging direct aan het Noordhollandsch Kanaal, terwijl je binnen een kwartier in het centrum van Alkmaar, Bergen of Egmond aan Zee bent. Of je nu graag wandelt in de duinen of liever winkelt in het centrum, alles is binnen handbereik.

Welkom in je nieuwe appartement

Slimme indeling

Wanneer je via de hal het appartement binnenstapt, kom je meteen de badkamer, het toilet en de 2 slaapkamers tegen. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel, en het sanitair en tegelwerk zijn bij de koopsom inbegrepen. Aan het einde van de hal betreed je de gezellige leefruimte met keuken, die je helemaal naar eigen smaak kunt inrichten. Hier kun je straks de heerlijkste gerechten bereiden. Er is ook genoeg ruimte voor een knusse zithoek, waar je aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Fijn balkon

Bovendien kun je op het balkon heerlijk genieten van de frisse buitenlucht en een momentje voor jezelf nemen. In de winter heb je nooit last van koude voeten, want de hele woning is voorzien van vloerverwarming. Dankzij de bodemwarmtepomp ben je klaar voor de toekomst en bespaar je op energiekosten. En ben je benieuwd waar je je wasmachine laat? Daarvoor is plek in de technische ruimte. Tevens dé ideale ruimte voor een voorraadkast.

image alt

Pluspunten op een rij

Deze charmante appartementen zijn standaard uitgerust met een uitgebreide reeks aan comfortabele voorzieningen en mogelijkheden, zoals:

  • Hypotheek mogelijk met NHG
  • Inclusief balkon op het zuiden, westen of oosten
  • Voorzien van vloerverwarming
  • Eigen parkeerplaats in stallingsgarage onder het gebouw
  • Inclusief tegelwerk 
  • Luxe sanitair van Villeroy & Boch
  • Voorzien van energielabel A+++
  • Externe berging

Starterslening mogelijk

De starterslening kan dit droomappartement een stuk dichterbij brengen. Je kunt namelijk tot wel 20% van de aankoopkosten lenen om de financiering rond te krijgen. Dit komt bovenop de hypotheek die je kunt afsluiten op basis van je inkomen. Deze unieke lening is misschien wel de sleutel tot jouw nieuwe thuis. Het enige wat je hoeft te doen, is een aanvraag indienen bij de gemeente Alkmaar.

Hoe het werkt
image alt

Nog meer gemak

Minder onderhoud
Met een nieuwbouwappartement hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over onderhoud. Alles is nieuw en van hoge kwaliteit, wat betekent dat je meer tijd hebt om te genieten van je nieuwe thuis zonder onverwachte kosten.

Zuinig wonen door minder energieverbruik
Dat is zeker een voordeel aan een appartement! Je hebt vaak minder oppervlakte om op te moeten warmen dan een woning met meerdere verdiepingen. En zeker als jouw appartement wordt omringd door andere appartementen, hoef je vaak minder te stoken.

Sneller schoon
Wat dacht je van het voordeel om alles maar op één verdieping schoon te hoeven maken? Geen gesjouw met stofzuigers en emmers. Muziekje aan en je vliegt door de woning! In een mum van tijd is het schoon en opgeruimd. Hoe fijn is dat?

Enthousiast geworden? Neem een optie

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil jij ook straks wonen in De Buitenvaart? Er zijn nog appartementen beschikbaar. Wacht niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend een optie op één van de vrije bouwnummers. Is een bouwnummer van je voorkeur in optie. Geen probleem! Zet jezelf dan op de wachtlijst.

Ja! Ik wil een optie
Hoeveel kan ik lenen? Financiering
Ook wonen in Buitenvaart? Bekijk het aanbod