Buitenvaart fase 1: bouw dit najaar van start!

30 augustus '24

Pssst… Heb jij het al gehoord? Er is leuk nieuws van de bouwplaats. De bouw van Buitenvaart gaat dit najaar van start. De komende jaren zal er naast het Noordhollandsch Kanaal een prachtig complex verrijzen waar rust en reuring elkaar vinden. Wil jij hier straks ook wonen? Er zijn nog appartementen vrij!

image alt

Ja, ik wil wonen in Buitenvaart!

Dat snappen we helemaal! Gelukkig zijn er nog een aantal appartementen beschikbaar. Geef jij de voorkeur aan een medium, large of xl appartement, je vindt het in Buitenvaart. Voor de vrije bouwnummers geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

Bekijk direct de vrije woningen en voeg jouw voorkeurswoningen toe aan je winkelwagentje om ze op te slaan in je favorieten. Vul je gegevens aan in je Mijn Eigen Huis account en zodra je een bevestiging hebt ontvangen, sta je goed ingeschreven. Indien jij in aanmerking komt voor een optie, nemen we contact met je op. 

Vind jouw nieuwe woning
image alt

Ondernemen in Buitenvaart

Wist je dat je ook als ondernemer terecht kunt in Buitenvaart? In dit kleinschalig buurtje op een unieke locatie zijn nog twee bedrijfsruimtes te koop. Wil jij ook werken met grotendeels zicht op het water, natuur om je heen en Alkmaar en Bergen om de hoek? Je leest hier meer.

Meer informatie
Ook wonen in Buitenvaart? Bekijk het woningaanbod
Meer nieuws lezen? Bekijk het nieuwsoverzicht