Bouwupdate: Nieuwsgierig waar we mee bezig zijn?

3 oktober '24

De werkzaamheden voor de bouw van Buitenvaart Fase 1 zijn gestart. De bouw van een project kent veel stappen. Ben jij nieuwsgierig waar wij ons tijdens de bouw mee bezighouden? Lees dan onze bouwupdate.

image alt

Bouwrijp maken terrein Buitenvaart

We zijn gestart met het bouwrijp maken van de grond van Buitenvaart. Het bouwrijp maken van de grond is een belangrijke stap richting de bouw van het complex. Zo leggen we bijvoorbeeld de bronnen aan voor het complex, maar ook de damwanden die fungeren als kade langs het kanaal. Zodra dit is afgerond kunnen we verder met de bouwwerkzaamheden. Naar verwachting beginnen we eind dit jaar met het aanbrengen van de palen. Daarna zullen we starten met het betonwerk van de kelder. 

image alt

Keuzetraject kopers

Naast het bouwrijp maken van de grond, voeren we ook keuzegesprekken met de kopers. In deze gesprekken maken we samen met jou je woning volledig naar wens. De meeste gesprekken zijn inmiddels gepland en sommige zelfs al gevoerd! Ben jij een nieuwe koper? Dan kan het zijn dat je je uitnodiging nog niet hebt ontvangen. Deze ontvang je zodra je bent toegevoegd aan ‘volgjewoning’ waar we alle informatie over de bouw van jouw woning bundelen. 

Geïnteresseerd in dit project?

Nog niet gekocht, maar wel interesse? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Meld je direct aan door jouw gegevens achter te laten op de woning van je voorkeur. 

Bekijk woningaanbod